čtvrtek 21. března 2013

New - in: Balea ♥

HG ♥

EDIT: Hrozně mě sere, že se neukazuje moje profilovka :/ Když vidím to kolečko když se kouknu na nějaký blog, který sleduju :/ Nechápu proč, když obrázek jsem si jen měnila :/

Dlouho se neozývám, protože není co bych přidala. Příště může být pár random fotek. Sice mám všechny v mobilu a ntb, ale chci si vést svůj oficiální 'přehled' = blogspot :D

Tento týden je můj poslední týden praxe v kuchyni :( Strašně ráda bych tam zůstala dýl než jen 5 týdnů za celý školní rok. Je to tam taková pohoda ! Dostanu najíst, dobře si tam popovídáme, když mám práci hotovou, tak mě pustí i o hodinu dřív, vstávám si o půl deváté, mám to 7 minut pěšky, když vidím, že jede autobus tak to mám tak dvě/tři minuty :D Sice občas je tam hodně práce a bolí mě nohy a mám puchýře na rukách, ale jinak naprosto super. A ještě za to dostanu peníze. Sice 15 kč na hodinu, ale tak co by jste chtěli, když je to přes školu :D

S každým víkendem na mě přichází nervy kvůli Denisovi a vůbec kvůli všemu. Do školy chodím s největším odporem za celou dobu studování vůbec.

Předevčírem jsem dělala spolužačce nehty, fotka bude příště.

Všechny věci co jsem si koupila bych vám doporučila.

 Můj útok na Baleu :D Miluju ty jejich ceny ♥ A ta úžasná vůně všech výrobků ♥ Ten deodorant vydržel vonět půl dne, potom už jsem ho necítila, jen když jsem k sobě čuchla. Což je super výdrž, kterou jsem ani nečekala. Adidas atd se můžou jít zahrabat.



 Šampon a kondicionér. Jeden za 30 kč a skvěle voní.

 To stejný, akorát v kokosovém provedení :D

 Mám i sprchový gel téhle vůně a je super ♥ Škoda, že je to limitovaná edice, musím si koupit ještě jeden to zásoby :D Za 35 korun jsem opravdu překvapená.

 Tady chválím, ale už ne tak do nebe jako u ostatních. Vůně super, voní stejně krásně jako ten čokoládový sprchový gel, který taky mám. Cena opět super, myslím že 30 kč. Ale rty nehydratuje tolik jak by balzám měl, spíš mi přijde, že vysušuje. Rty vydrží 'namaštěné' jen chvilku a po chvilce musíte zase mazat. Ale voní tak, že bych ho nejradši snědla :D

 Nenechte se odradit od té hnědé barvy - nebarví.

9 komentářů:

  1. Taky jsem uvažovala o koupi toho šamponu kokosového :) ale bojím se, že za tu cenu nebude mít nějak extra velký účinek,nebo ano? A ten balzám na rty jsem měla a nejdřív taky láska a pak už mi začal lézt na nervy svým vtíravým aromatem,takže jsem vyhodila a jsem u Angel Star od Labello a paráda :) krásně voní a dobře hydratuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Účinek má právě jako šampon za normální cenu, já jsem teda moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. To máš na pohodu! Jakto, že končíš?
    Umm, až budu v drogerii, určitě koupím, takže jsou kvalitní, říkáš? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, často jsem na to koukala, nevím no,co to jako je.. :/
    Jo? Ahaa.. To je škoda, protože z článků bylo poznat, že tu praxi máš fakt ráda..

    OdpovědětVymazat
  5. Balea má voňavé věci :) balzámy mi už ale nevyhovovaly :) přešla jsem na Garnier a Labello :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Šampony Balea jsem zatím nikdy nezkoušela, ale jinak miluju jejich tělovou kosmetiku !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si včera koupila rybízový sprcháč a tělový mlíko a hrozně to voní, já mám chuť to sníst :)

    OdpovědětVymazat
  8. v té kuchyni to musí být super:) balea je lááska největší prostě :D:) šampony jsem ale ještě nezkoušela asi budu muset :D máš moc krásné nechty! :)

    OdpovědětVymazat
  9. v té kuchyni to musí být super:) balea je lááska největší prostě :D:) šampony jsem ale ještě nezkoušela asi budu muset :D máš moc krásné nechty! :)

    OdpovědětVymazat