pátek 15. března 2013

Wishlist

HG ♥

Nemám ani co fotit a co přidávat.. Hrozně ráda bych taky dostávala zadarmo kosmetiku na vyzkoušení. Ale tu bohužel dostávají většinou ty, který mají plno peněz, luxusní oblečení, foťák atd. a mají co dávat na blog. Což já nemám ani jedno :D Ještě že mám placenou praxi :)

Až budu mít víc peněz, chci si koupit pár věcí, ale opravdu jenom pár, protože šetřím na řidičák. Nejvíc si chci koupit křivák a letní kozačky. Ale ukážu vám pár věcí, co se mi líbí :)




Untitled #174
Peříčkové náušnice - těch není nikdy dost :D 



Untitled #173

Šátek Burberry je můj sen :( Chtěla bych si pořídit lennonky, ale už vidím ty lidi na ulici jak budou čumět když půjdu přes Svoboďák :D

Untitled #172

Další věc, kterou bych chtěla od mojí oblíbené značky Guess je peněženka. Na internetu jsem viděla krásné za 535 kč, ale jsou z USA, takže asi 600 poštovné :D Což vám vyjde skoro stejně, jako když by jste si ji koupily v obchodě.

Untitled #171

Sice nemám moc stavěnou nohu na baleríny, protože mám o hodně delší palec než ostatní prsty a mám každou nohu jinou, ale chtěla bych nějaké s mašlí nebo krajkové.. Ale jedině na gumu, protože normální mi je jednom na jednu nohu a druhá se mi zezouvá :/

Untitled #170
Ten křivák prostě musím mít.. Nejlíp v téhle barvě ♥

Untitled #169


Pár topů se na léto hodí vždycky, tak časem si nějaký pořídím :) A červený propínací svetr jsem chtěla celou zimu :D Bohužel mám dva černé, protože Ježíšek nevěděl, že jeden černý už jsem si koupila :D

7 komentářů:

  1. Proč by sis nemohla koupit lenonky? Říkáš že si ráda středem pozornosti a teď tu píšeš, že už vidíš lidi jak budou čumět, není tohle právě pozornost? Protiřečíš si trošku ne?.
    Kup si je určitě ti budou seknout ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Stojím spíš o to, aby se se mnou lidi bavili jakože být středem pozornosti. Ne středem čumění a pomlouvání. Málo kdo by si řekl, že mi to sluší, tak děkuju za názor, pokud na nějaké pěkné narazím, tak si je koupím :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to máme tak nějak stejné :-) Taky se už těším, až budu pracovat, to konečně blog bude častěji aktualizován hahah <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. odeber blog http://bigsh0ts.blogspot.cz/
    PS: stala jsem se tvým novým pravidelným čtenářem, a potěšilo by, kdyby ses stala i ty mým

    OdpovědětVymazat
  5. Tá bižutéria s ostňami a pyramídkami je úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný wishlist!!! ty kabelky jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat