neděle 7. dubna 2013

Kosmetický kufřík

HG ♥

V neděli jsem si na parfums.cz objednala kufřík s kosmetikou za 388 kč, protože už jsem byla zoufalá, že mi mamka ten můj vyhodila. Původně jsem chtěla nějakou paletu stínů, ale když mi začalo docházet víc a víc kosmetiky, tak proč ne :D V úterý jsem si ho šla vyzvednout, takže jsem neplatila poštovné. Hned jsem ho musela vyzkoušet a je fajn :)  Jen ta tužka na rty je mi úplně na nic :D Překvapily mě lesky na rty, některé nesnáším, protože hrozně lepí a na rtech je to hnus..

Ten kufřík je asi jediná věc, co mi za tento týden udělalo radost..






 Těším se až vyzkouším ty první dvě rtěnky. Ta poslední se mi líbí nejvíc, tak používám jen ji zatím. 

 Ty zelenomodré asi nikdy nepoužiju, ale ty zbývající už jsem vyzkoušela všechny :D Vydrží dlouho, ale nestačí jedna vrstva.. každá věc má své pro a proti.

 Favorit je samozřejmě ten světlejší :)

 Pudr je ve skutečnosti o něco tmavší a výdrž mi přijde stejná jako třeba u stay matte. Ten štěteček je ale na dvě věci abych pravdu řekla.. :D 




5 komentářů:

  1. tak ten je naprosto dokonalý :-O :-O , jinak prosím neposlala by jsi mi na blog přímo ten odkaz na ten kufřík nemohu to tam najít :( předem děkuji
    www.lucy0077.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je opravdu velká škoda že ho tam nemají :(

    OdpovědětVymazat
  3. To je kufrík Make-up Trading, tak nejak nie? Alebo sa mýlim. Takisto som na neho mala zálusk len menšiu verziu ak je to on, no po prečítaní zopár recenzií ma to hneď prešlo. Som teda zvedavá čo o ňom ešte napíšeš ty :)

    Pozývam ťa do giveaway na mojom blogu www.just-angelity.blogspot.sk :) Budem rada ak sa zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mrkni ke mě :) taky jsem dělala recenzi, mam ho chviličku :)
    Jsem ráda že nejsem sama, co ho vlastní ;)
    http://ordnarygirl.blogspot.cz/2013/05/je-to-doma.html
    A jinak, stávám se pravidelnou čtenářkou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zajímálo by mě jestli jsou za i tak nízkou cenu výrobky "kvalitní" jestli jsou stiny pigmentované, popř jestli drží na dlouho , nebo je potreba je zvonu a znovu nanášet? :) snažila sem se kufřík najít , ale už h asi neprodávají.
    - Lenka www.cityflower.cz

    OdpovědětVymazat