pondělí 15. dubna 2013

Yesterday - I love Balea !

HG ♥

Když jsem v mailu četla návštěvnost za minulý týden, chtělo se mi brečet. Proč jsem tak nutně potřebovala nový telefon ? Kvůli lepšímu přístupu na internet, aplikacím a hlavně foťáku ! Mám aplikaci blogger, foťák 8 mpx a nedělám s tím skoro nic. Zajímavý, že když jsem měla ten shit LG, tak jsem fotila pořád. Proto si za žádnou cenu nechci pořizovat foťák - byl by mi na nic a ležel by mi v šuplíku.

Měla jsem v plánu hodně fotit včera, protože jsem měla krásný plán pro mě a pro Denisouna. Ten to ale odřekl a místo toho šel nakupovat s taťkou. A to jsem měla v plánu mu něco koupit. Hm, tvoje chyba Denisáči :D V sobotu bylo hezky - seděla jsem doma. V neděli bylo hezky - prolítla jsem Ikeu a Vaňkovku s mamkou a taťkou. Takže jsem ani neměla čas chodit si po obchodech. Jen rychle nakoupit nejpotřebnější a honem domů. Ale díky bohu aspoň za nějakou zábavu.

I když moc nerada, tak musím říct, že moje milovaná Ikea u mě klesla. Miluju jejich jídla. Až na jedno - Bio špecle se zeleninou. FUJ !!!! Jediné jídlo, které mi tam opravdu nechutnalo. Dokonce ani taťkovi to nechutnalo a to on sní opravdu všechno (mamka je šťastná žena, protože neumí vařit, ale on to stejně sní a pochválí jí to). Na obrázku to vypadalo krásně, ale když jsem viděla, jak mi to ta paní nabírá, už jsem věděla, že je zle :D Díky bohu za jejich cheesecake, který mi zpravil chuť :D

Jinak mám rýmu. Zase. Neskutečně mě bolí hlava, mám zvýšenou teplotu a kašel. Teď už jen s otevřenou náručí čekám na bolest v krku a ucpaný nos. A zrovna když je venku tak pěkně ! :/

(aby se vám pěkně četlo, tak jsem zvolila růžovou barvičku :D)


 Proč na fotkách nemůžu vypadat tak, jak se vidím v zrcadle ? :D 





 Guessíček :D

 Nejlevnější, kterou měli. No věděla bych o lepším způsobu jak utratit tisícovku.. :(

.. ale konečně se člověk spící dole vyspí pohodlně

 Balei není nikdy dost :D 

 Nové jsou jen ty první dva výrobky z leva. Jen mě baví pohled na tu sbírku :D 

 Němčináři poraďte !!!! Proč je jednou napsané Tiareblüten a podruhé Tiareblüte ? Chyba to není, ale jednou to znamená: Kokos a květy Tiare a podruhé Kokos a květ Tiare :D Tak nevím no :D

Vůně hrozná. Nebo spíš žádná.. u té tělové emulze ji trošičku cítím až z kůže a u toho sprchového gelu jsem zklamaná. Pamatuju si, že dřív mi ale vyhovoval.

 Tahle vůně je o moc lepší ♥ Taková tropická ♥

 Pro mě nutnost. Každý večer když jsem ve vaně a sprchuju se, tak si osprchuju obličej a dám si trošku tohohle gelu. Odlíčí a zároveň vyčistí. 

 Rimmel je moje nejoblíbenější značka kosmetiky. Nedám dopustit na jejich pudr Stay Matte nebo make-upy. Když jsem viděla tuhle řasenku ze 199 kč slevněnou na 99 kč, tak to byla jasná volba :D Řasenka z vánoc totiž dochází. 

 Krásným designem si u mě zasloužila malé bezvýznamné plus :D 
 Kartáček mi vyhovuje :)

 Nutnost :D

 SEDUM !!! :D 

 Kopřivový šampon ♥ Chtěl ho taťka, ale půjčím si ho minimálně dvakrát :D 

 Těchhle hajzlíků není nikdy dost..


 Fotečka z Instagramu. Někdy bych ráda udělala článek, kde by byly jen fotky z instagramu.. to bych jich ale musela fotit víc :)

Jestli jste se dočetli až sem, tak gratuluji :D Vím o někom, kdo to až po sem ze zvědavosti určitě přečte.. Takže posílám pusu Denisounovi :D :*

8 komentářů:

  1. Já to taky přečetla až do konce :) mám ráda tvé články

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tvoje články zbožňuju !! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek:-) a parádní fotky, joo balea je prostě nej :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky je dočtu až do konce je to to co potřebuju na odreagování s mým přítelem

    OdpovědětVymazat
  5. krásný věci :) a moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  6. Super, krásná :) úžasný článek

    OdpovědětVymazat
  7. taky to mám, když se podívat do zrcadla, tak vypadám jinak než na fotce.. samozřejmě v zrcadle se líbím více:D

    OdpovědětVymazat
  8. Och za takú cenu by som tú riasenku tiež okamžite brala a s Baleou len súhlasím, ten šampón kokosový mám tiež, skúšala som aj masku ale tá ma nejak neohúrila :)

    OdpovědětVymazat