středa 10. dubna 2013

Z kufříčku: Rtěnky a lesky

HG ♥

Dneska odpoledne nespím, ale testuju kosmetiku, barvím si vlasy a mám v plánu si zacvičit. To určitě nevyjde, protože když jsem po hoooodně dlouhé době snažení se a týrání se neviděla výsledek, tak jsem se na to vykašlala. Nesmím jít spát, abych pěkně usnula v 22 hodin, protože zítra vstávám v 5. Čeká mě obsluhování na rautu a to budeprvní den, kdy budu pracovat víc než 12 hodin v kuse, jupíí.

Jsem zoufalá z konverzace, kterou vedu s bývalým.. Nejde se s ním bavit chápete ? Napíšu milion řádků a on odpoví smajlíkem. Napíšu teda něco dalšího a dozvím se: ok. Tak co už mám sakra nahodit, aby se chytl ?! Zlatej Denisouneček.. ten se mnou ale nemluví vůbec :D Protože vedeme týden v kuse válku právě kvůli bývalýmu, se kterým se bavit opravdu nedá..

Chci mít dlouhý, zdravý a lesklý vlasy s pěknou barvou, pevnou postavu bez špeků a moooc peněz. Pracuju jedině na penězích. Boj s postavou jsem vzdala..

K tématu..

 Výborná věcička. Lesk v téhle podobě mi hodně vyhovuje.



 Konzistence je pevná jako třeba u nějakého balzámu, který je v ''krabičce''. Pigmentace mě opravdu překvapila. Stačí použít opravdu malinko :)


 Barvu miluju ♥ Světle žůžová ♥ :D

 Tuhle barvu už tolik ne, i když někdo říká, že mi sluší a je víc sexy.


 Když si vezmu brýle a dám tenhle lesk, vypadám tak na 30 :D

 Teď k rtěnkám. Rtěnka č.1. Není tam název odstínu, nebo jsem slepá.



 Č.2



 
 Č.3


 Tady na ruce není moc vidět, ale na rtech je hodně výrazná. Stačí opravdu trošku, když jsem si prvně natřela rty tak, jak jsem zvyklá, tak jsem měla málem bílou pusu :D 


 Lesky v tubě




 Favorit ♥




 Je mi jedno, že světlé barvy nejsou pro jaro 2013 IN, já si nosím co chci :)


6 komentářů:

  1. skoro všechny se mi líbí :) moc pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky na sobě nemají žádnou značku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se moc líbí ten druhý lesk na rty...skvělá barva.

    OdpovědětVymazat
  4. ta prvá barva pěkná:)) ta druhá mi k tobě moc nejde ..lesky v tubě moc nemusim ale ten druhý je pěkný ..svědčí ti víc bledé barvy ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ta prvá barva pěkná:)) ta druhá mi k tobě moc nejde ..lesky v tubě moc nemusim ale ten druhý je pěkný ..svědčí ti víc bledé barvy ;)

    OdpovědětVymazat