sobota 19. října 2013

My summer holiday

Čauveček mňauveček,

Včera večer jsem po dlouhé době byla někde venku. Se skoro-přítelem jsme se udobřili (nejlepší je ten pocit vítězství, když za váma chlap přijde s omluvou, muhahahaha) a šli jsme do čajovny s pár lidma. Čaj za 58 kč (nechala jsem 70), why not ? :D Melounová vodárna byla jedna z nejlepších, co jsem kdy měla.
Dneska jsem vstávala v 7, protože jsem musela jet pryč. Právě teď (okolo 1200 hodin-publikuju pozdějí) doma umírám hlady a čekám, až se mi dovaří bramborový knedlíky plněný masem se zelím a cibulkou ♥

                                                                                           Boubínský prales
První dovolená byla v polovině července. Jižní Čechy.

Zámecká zahrada Hluboká


 Hřbitov v Hošticích

 Barák s jelenem :D 

 JZD Hoštice

 Kolečková postel :D 

 Motorka Venci Konopníka

 Pašíček

 Hoštice jsou malinkatá vesnička uprostřed ničeho. Do Bavorova to mají pěkně daleko. Náměstí je taky malinkatý, jen v záběrech z kamery to všechno vypadá trochu jinak :)

 Rašeliniště. Byla jsem fascinovaná 




Měli jsme krásné počasí a bohužel jsme nestihli všechny výlety, které byly v plánu, ale i tak to byla skvělá třídenní dovolená s rodiči a známýma s jejich dcerou :)

Valtice 

Ve Valticích jsem byla s rodiči týden po první dovolené.

 Lednice


 Na lodičce



 Tři grácie

 Na náměstí ve Valticích

Dva dny jsme byli na Mušově se koupat a druhý den za mnou přijel S-P na motorce a byli jsme všichni společně na večeři. Taťka trval na tom, že to celý zaplatí, takže nastala trapná situace jakože ne, že si to zaplatí sám bla bla.. a nakonec to zaplatil taťka a má od něj slíbený pivo :D 


2 komentáře: