pondělí 22. dubna 2013

Ill, instagram

HG ♥

Nadpis sice vypadá jako tři čárky, ale značí něco jinýho :D Ještě v pátek jsem měla 39 horečku. Dneska už to je lepší, byla jsem chvilku venku, protože doma je to na zbláznění. Zítra jdu k doktorovi :/

Denis mě totálně podrazil a vykašlal se na mě. Tohle přehnal, takže jsem se s ním rozešla. Už na ten vztah nemám nervy. Pořád mi dělal jenom pekla a já mu pořád dávala šance. Teď vidím, za co jsem mu stála, když ani není schopnej se omluvit. A znáte ty kecy jako třeba: nikdy nechci být bez tebe bla bla bla.. jo to vidím, jak nechce být beze mě :D Pořád ale doufám, že se omluví. Už se ho o to ale nebudu doprošovat.

Dneska jsem si zadřela třísku do nohy. Kalhoty samozřejmě roztržený, tekla mi krev.. no co víc si přát :D

 



 Takhle krásně to vypadalo. Ještě bych měla zničit další věci, ale růže se mi nechcou vyhazovat, náramku by byla škoda a jeho oblečení spálit asi nemůžu.. Stejně neumí psát. vždycky jsem četla PVO moji milovanou Evičku.

 Spongebob ♥

 Maličký kittynky 

 ňuníček ♥ Koukal se mnou na temnýho rytíře..

4 komentáře:

  1. Zrovna dnes jsem se pohádala s přítelem s kterým jsem 3,5 roku.. pořád mu jen odpouštím jeho "kiksy", které si ani neuvědomuje...fakt mě to nebaví! vztah je o toleranci a o pěkném chování sakra ne?! řekla jsem mu, že buď se k sobě budeme chovat jako na začátku a nebo je konec.. uvidím :/ taky ještě neházej flintu do žita

    OdpovědětVymazat
  2. :( v poslední době se všichni rozchází no a mě snad začně pořádný vztah :) tak snad se ti přítel omluví

    OdpovědětVymazat
  3. Je to idiot. Nikdy jsem ho neměla ráda. Tohle ani nebyl chlap, to byla zbabělá ženská, co absolutně odporovala všem ideálům chlapa.

    OdpovědětVymazat
  4. ten vůůj nunííček je tak božský!! ♥

    OdpovědětVymazat