úterý 22. října 2013

Little walk with my dog last week, vodka !

Ahojte ♥

Ani tento článek nebude aktuální, je z minulého víkendu. Bylo nádherné počasí ! Tenhle podzim mi zatím vyhovuje. Miluju pohled na nebe, na ty barvy okolo a hlavně když svítí sluníčko a je teplo :) Nesnáším pršení, bahno, studenej vítr do toho a zimu, že ani pes se nechce jít ven vyčurat. Všichni straší, že tahle zima bude hrozně moc ukrutně ukrutná. Tak to by mě zajímalo, co budu dělat třeba v -15°, když i teď je mi v kožené bundě v 6 ráno zima.

Na tu procházku jsem šla s mamkou a pejskem samozřejmě. Ten starej lenochod toho už moc neujde, je nemocnej chudák. Tak jsem si na něj vzala tašku, kdyby náhodou nemohl. A taky že nemohl :D Proto bych chtěla pitbulla nebo amerického staforda. Strašně si přeju novýho pejska.

Prostě chci vychovat nový psí miminko. Uklízet po něm loužičky, učit ho poslouchat, mazlit se s ním, dávat mu jíst atd :) Musím počkat, až se odstěhuju :(

 On si vždycky najde svůj kousek sluníčka :)

 S kamarádkou z prvního stupně jsme na tenhle strom často lezly a dělaly v okolí blbosti :) Ach ty časy.. Když jsem tuhle fotku dala na fb, tak jsme si zase začaly psát, což jsem ráda :)



 No není to nádhera ?



 Samozřejmě jsem musela prostrčit ruku tím plotem, abych to natrhala mamce do vázy :D 

 Můžete utéct kam chcete, ale město je prostě město.. Sice bydlím Brno-sever a les je pěšky necelou půl hodinku, ale stačí se trochu zahledět a máte tam Bauhaus, silnici..


 Nojo, už nemohl :D 

 A toho večera mě čekalo tohle napůl s nejlepším kamarádem :D Večer byla sranda,  pouštěli jsme si písničky, rapovali jsme Eminema.. :D ,,Pičo já su Eminem'' :D Chápete no.. 



3 komentáře:

  1. Ahoj, chápu, že tě občas štve "staroušek" a toužíš po štěňátku, ale věř mi, že až tu jednou nebude, tak ti bude chybět... ;)
    A s tou zimou to máme stejně! :D Jak spadne teplota pod 20 stupňů nebo zmizí sluníčko, tak klepu kosu a jsem protivná a unavená... ;) :D

    OdpovědětVymazat