sobota 21. března 2015

F***ing wisdom tooth

Zdareček páreček..

Měla jsem v plánu tolik článků.. fotek.. obepsat plno blogů, získat si zase aspoň trochu té návštěvnosti. Ale poslední tři dny se nesoustředím na nic jinýho než na umírání :D Ve čtvrtek ráno jsem byla na trhání osmičky.. 
Snad každý koho znám to nesnášel dobře.. Když jsem tam šla, tak jsem si říkala: hlavně ať to nebolí při tom trhání, nebo se tam zblázním. Doma ať si to bolí jak chce.. no to jsem byla ale blbá :D Nicméně přání se mi splnilo.. V čekárně jsem si povídala s jednou starší paní, takže jsem tam šla v dobré náladě. Navíc ten zubař je taťkův známej, takže mě vítá s úsměvem a hned se ptá na taťku..
Samotné trhání opravdu nebolelo.. jenom to bylo dost nepříjemný.. jako by mi chtěl vyrvat celou čelist. Pěkně se do toho opíral, bylo potřeba fakt velkou sílu :D Dostala jsem antibiotika, nic dobrýho..

Jak jsem došla domů, začalo to přicházet k sobě (achjo kéž by to umrtvení vydrželo dýl) a jak to kurevsky bolelo, tak mi tekly slzy, normálně jsem řvala.. Takže kdo mě nemá rád se teď může radovat jupí. Naštěstí mi D. koupil zmrzlinu ♥ :D, byl se mnou doma a spal u mě. Mám půjčenej jeho tablet kvůli knížce, kterou tam čtu a taky kvůli hrám :D
V pondělí jdu na kontrolu, stehy se rozpadnou samy.. zatím vypadám jako veverka, nemůžu otevřít pusu víc jak 2cm, nemůžu spát a celej den plivu krev, pecka. Tolik toho zameškám.. škola, práce, posilovna.. to mě štve nejvíc. Jak vypadá můj jídelníček ? Snídaně jogurt, svačina kefír, džus, oběd jogurt, dneska dokonce i kaše a večeře zakysaný nápoj nebo jogurt. 

Jsem trochu nervózní z podání přihlášek na mendelku.. Nevíte náhodou kolik stojí úřední ověření vysvědčení ? 10 stran ? 

Jinak nedočkavě čekám na pondělí, až si půjdu pro můj novej gel na nehty, kterej jsem si objednala a dloouho čekala než jim došel na prodejnu. Ano, pořád dělám nehty a troufám si říct, že jsem si zlepšila.. Příští článek nejspíš bude věnován mým výtvorům :) Krom toho se extrémně nudím.. dokoukala jsem HIMYM a můj život nabral smutného konce stejně jako konec oné matky v jedné z verzí konečné epizody. Co si teď počít ? Taky znáte ten smutnej a prázdnej pocit po dodívání seriálu ?

 Mražený hrášek, můj nejlepší kamarád za poslední tři dny.. (sorry Soki :D)

 I na mobil vrhám 'zabijutě' pohled..

 A foto před 10ti minutama.. šťastná, že už to nebolí tolik.. úplně hnusná, ale už se můžu usmívat :) ten šátek je připravenej na zavázání pana hráška na puse, abych mohla mít obě ruce volný..


Máte taky zkušenost s trháním zubů ? Pá páá

5 komentářů:

  1. Jejda, to nezávidím teda... Já naštěstí osmičky ani nemám (nemám je ani založený... :D )
    Ať je ti líp! :)

    OdpovědětVymazat
  2. :-O panebožeeee! Ať se ti udělá líp..protožeeeee, kdo by ve škole psal písmenka? :( Tak se rychle uzdrav krásko :*

    OdpovědětVymazat
  3. Tak snad Ti bude brzy lépe :) jinak máš pěknej kryt na mobil

    OdpovědětVymazat
  4. Zvu vás všechny do soutěžě, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovědětVymazat