pondělí 4. února 2013

Bioderma Nodé S

HG ♥

Nevím co bych napsala za článek, nic moc se toho u mě neděje..

Včera jsme se s Domi bavily o Biodermě. Některé věci jsou zázrak jako třeba micelárka. Nebo Sébium Moussant nebo Autoderm Créme. Ceny mají pro milionáře nebo pro lidi, kteří si na to prostě našetří. Pak si něco koupí a litujou těch peněz. Kolik věcí by bylo za tyhle debilní krámy jako je maska na vlasy a šampon Nodé S ?

Domi prý na šampon a masku četla negativní názory. Můj je taky negativní.

Šampon přibližně za 4 stovky, maska taky. A výsledek ? Úplně stejný jako třeba od šamponů a balzámů od značky Balea za 40 kč ! S tím rozdílem, že šampony od Balei pění a hezky voní, což je plus.

- S pokožkou hlavy mi ten ''zázrak'' nic neudělal.
- Ani s vlasy mi nepomohl. Nebyly ani hebčí, ani lesklejší ani nic.
- Nevoní.
- Nepění, takže máte pocit, že si toho na hlavu musíte dát milion.
- Cena je strašná !!!!

+ Žádné

Ještě že jsem je dostala zadarmo přímo od Biodermy. Kdybych byla tak blbá a koupila si je sama, tak se zabiju. Vyhodila bych skoro 800 kč za pitomost.

 NEKUPOVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Byla bych ráda, kdyby mi každá z vás, která má s těmito nebo jinými produkty zkušenost napsala názor nebo přirovnání, díky :)))

3 komentáře:

  1. Mám je doma už od podzimu, zatím jsem je ale nevyzkoušela, tak uvidím, jestli budu mít stejnej názor :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujuuu aspoň sem si tohle nekoupila

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, na Tvůj blog jsem se dostala, když jsem hledala šampon na jemné, zplihlé a hodně se mastící vlasy. A vyhodilo mi to tvůj šampon, ale ne tady ten od biodermy, ale obyčejný kopřivový od Balei. Mohla bys mi na něj napsat nějaké reference? Moje vlasy jsou fakticky hrozné - jemné, zplihlé a rychle se mastící. Myslíš, že ten šampon od Balei by mohl pomoct? Jinak to tady máš hezké. Uctihodná práce. Papa Denča

    OdpovědětVymazat