pondělí 25. února 2013

Randoms of lask week

HG ♥

Asi se přidám ke Greenpeace nebo ke sdružení Duha nebo tak něčemu. Začínám nesnášet lidi. Někteří (většina) neumí nic jinýho než dalším lidem ubližovat, pomlouvat, vyhrožovat, přetvařovat se, lhát, předstírat něco.. Stal se ze mě lepší člověk :D Nejsem namyšlená, každej má právo říct, že se v něčem zlepšil. Nebo se stanu učitelkou. Ta je nenáviděná z důvodu, že je učitelka.

Za dobrotu na žebrotu. Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. → Přesně moje situace.
Za co pane bože, za co ... ?

Je mi opravdu špatně. Ale věřím na karmu. Za tohle pekelný zlo, co teď prožívám třeba v budoucnu budu aspoň chvilku šťastná.

Můžu vám říct, co jsem dělala minulej týden. Chtěla bych psát o divadlu, ale koho to zajímá. Budu divadelním kritikem. Mahenovo divadlo v Brně má vedení na nic, komedie tam stojí za hovno. Děj, scény, vtipy.. jedna velká úchylná slátanina. Naprosto nevhodná. Hodně lidí si stěžuje, tak aspoň vím proč.

 Fotečka na Instagramu. Nezapomeňte psát jak jsem namyšlená značková ňufka, protože mám Chanel za směšnou cenu, protože jsem měla slevovej kupon :)



 Žlutá ♥



 Takhle jsem byla v tom divadle. + černá sukně, silonky, kozačky za podpatku.



 Moje nehty

 Sestřenčiny nehty, moje práce.


 Bouračka u nás na zastávce :D

 Fascinující lustr.

 Čtvrteční oběd.

 

Je mi smutno po někom, kdo ani neexistuje. Můj imaginární nejlepší kamarád.

7 komentářů:

  1. tie mihalnice sú pekné :) ja mám 3D mihalnice pekne fotky :) pokiaľ rada čítaš budem rada ked sa zapojíš do giveawey o knižku http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html:)

    OdpovědětVymazat
  2. Bejt tebou bych nepsala takové to nezapomeňte napsat že su značková ňufka, tím je právě naopak rozbouříš:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jaktože svoje nehty si vždycky uděláš líp, jak na někom jiném ? :D (není bráno jako urážka)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože u těch druhých nemám ten cit jako u sebe, dělám to podle nich a ne podle toho, jak bych chtěla já. Respektuju přání zákazníka :D A moje sestřenice si opravdu řekne slovo po slovu co chce a já to dělám přesně tak, jak ona chce, aby byla spokojená.

      Vymazat
  4. Taky věřím na karmu. Vrací se mi všechno špatné, co jsem kdy udělala .. Protože jinak to neni možný, to co se mi furt děje!
    jinak krásný nehty!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. jak pravdivý článek :) a krásně nehty

    OdpovědětVymazat