úterý 28. května 2013

New in

HG ♥

Moc toho není, protože šetřím na autoškolu z vlastních zdrojů. Za minulý týden jsem pobrala za tři dny práce o víkendu 2000 a můžu říct, že to byla nejlepší akce, na které jsem mohla pracovat. Sice práce 14 hodin denně, ale poslední den jsem jela dřív spolu s dalšíma, kteří se mnou prodávali jízdenky v parním vlaku :D (fotky v dalším článku). Ale dostali jsme jídla kolik jsme chtěli, pití, domů jsem si ještě odnesla dva trdelníky, párky a pití :D Dostala jsem prémii, takže když je spokojenost na obou stranách, je to hrozně fajn :) V pátek jsem si jela s kámoškou pro peníze za jinou akci, takže se to pěkně hromadí a s autoškolou co nejdřív začnu, jupíí.

Dneska jsem se dozvěděla výsledky z těch zkoušek, které jsem měla včera a dneska. Aj jsem měla za 1, to jsem věděla už včera, dneska jsem se dozvěděla ekonomiku - bohužel za 3 a češtinu, kterou jsme dneska psali - za 1 ! Jako jediná ze třídy a ze školy od roku 1994 :D To jsem byla ještě malý bejby, když to nějakej chytrolín dal :D Of course jsem pár otázek vyzvěděla z ostatních, takže z toho nemám takovou radost, jakou bych měla mít, ale dobrej pocit, že když se to třídní dozvěděl (nebyl u zkoušek), tak mi volal a říkal, jak má ze mě strašnou radost :D Kdybych nepodváděla, tak mám dvojku, protože otázky mi přišly v pohodě až na pár dat, ty jsem si prostě nepamatovala.

Zapít jsem to byla už včera, ale bylo to kvůli narozeninám, ne kvůli mě :D (ne, neměla jsem narozeniny já :D) a můžu říct, že ve všední den už to s pitím fakt nebudu přehánět, protože ráno se špatně vstává.




 Nejlepší pudr



 Nejde to moc vidět, ale jsou tam maličkaté třpytky

 Obyčejný top je pro mě nutnost

 Tenhle nutnost nebyl, ale moc se mi líbil :D

1 komentář:

  1. Ahoj, změnila jsem doménu z diamond blackie na Dakotaadams.blogspot.cz a mojim followers se přestaly tak objevovat mé články, tak píšu všem ;-) jinak, nevíš čím to může být ? Pěkný den <3

    OdpovědětVymazat