pondělí 6. dubna 2015

Co používám za kosmetiku právě teď ? 2014-2015

Ahoj ahoj,

zdravím vás při velikonočním pondělí.. Já osobně ani nepociťuju, že Velikonoce vůbec jsou :D Neměla jsem ani špenát, ani zelený.. (jo, protože ve středu jsem se strašně opila a ve čtvrtek jsem do sebe dostala jen vodu). Ze včerejška na dnešek jsem nespala doma a přijela jsem až v jednu.. sice si na mě před domem počkali moji milovaní tři bratranci, kteří mě vymrskali, ale s nima počítám každej rok :D A že se má mrskat do 12ti odpoledne jim je jedno. 

Právě teď si jdu umýt vlasy, mám na nich barvu už půl hodiny..
Tak teď jen čekat než mi uschnou vlasy a pak jdem ven, když je tam zrovna hezky :)

K té kosmetice.. 


Už tomu budou dva roky co jsem přestala používat make-up.. dřív jsem si bez něj nedokázala představit vyjít z domu. Teď si nedokážu představit, že bych si ráno musela něco patlat na obličej, za tři/čtyři hodiny to jít doplnit, přepudrovat.. a hlavně i když se nalíčíte sebelíp a používáte make-upy za tisíce, tak vždycky to JDE vidět. A přesně tohle se mi přestalo líbit. Neříkám že bych byla neschopná se nalíčit, vypadalo to i celkem dobře, ale na mým obličeji mi to prostě začlo vadit, protože to narušuje přirozený vzhled. Když jsem začala chodit do solárka, prostě to nebylo potřeba.. Sice mám fialový kruhy pod očima, ale kvůli nim si nebudu líčit celý obličej.. Když vidím namalovanou slečnu, nic neříkám, pokud jí nekřičí obličej oranžově a flekatě a krk bíle. Ble ble.

Takže pokud jsou ty moje kruhy opravdu nesnesitelné, trochu je natřu korektorem, přepudruju takovým tím bílým pudrem od essence a je hotovo. V největším případě nutnosti (jako jsou třeba velké akce, promoakce, které jsou důležité, má přijít kontrola a agentura vyžaduje upravený vzhled) si dám korektor i na pihy na nose, kolem očí a celý obličej přepudruju. K tomu řasenka, linka udělaná fixovou tužkou a to je vše.

V tomto článku jsem se chtěla spíš věnovat kosmetice od Mary Kay.
Na začátku ledna jsem byla zdarma na hodince krásy. Určitě to znáte, není tedy potřeba vysvětlovat oč jde.

Koupila jsem si na votoči tyhle věcičky, takže jsem ušetřila asi 6 stovek než kdybych si je koupila přímo od té paní nebo např na parfums (i když tam jsou levnější).

 Mám řadu pro mladou pleť - Botanical effects.

 Hydratační krém + spf 30 ochrana proti sluníčku.
 čistící tonikum

 roll-on na oční okolí



 oční krém na první fotce chybí ještě čistící krém, který mám v koupelně

Tak o téhle sadě.. používám všechny produkty tady vyfocené ráno i večer. Předpokládaný účinek ? Stažení pórů a odstranění černých teček, hloubkové vyčištění pleti, hlavně !!! odstranění těch fialových kruhů pod očima. To byl důvod koupení toho krému a roll-onu. A účinek ? Po měsíci a půl NIC. Nevidím změnu.. je sice fajn, že jsem vysadila antikoncepci a nemám akné jak jsem čekala, ale jinak se nezlepšilo nic. Prostě jako doposud když jsem nic nepoužívala. Takže pokud vám něco pomohlo na kruhy pod očima a černé tečky, pochlubte se prosím. Já už jsem bezradná. Jestli mi tato sada pomůže, udělám nejvíc vychvalující recenzi.

 Nejlepší odličovač očí od Rimmelu. Nevím, jestli jde koupit samostatně, já ho vždy kupuju dohromady s řasenkou. Neštípe, stačí ho dát jen trošičku, odlíčí i obličej a příjemně voní :)

 Nejlepší lak na vlasy. Nejsilnější :) Když to přeženete, tak pak můžete vyklepávat ten lakový 'prach' z vlasů jako já :D Ale účel splňuje a ve slevě se vyplatí :)

 Moje vánoční nadílka.. už teda asi poloviční, protože je to focený teď :D Ale když se rodině zmíníte, že milujete sprcháče Dermacol, hádejte co dostanete pod stromeček.. Jeden mi ukradli v posilovně, jeden mám u Dana a jeden jsem už vypotřebovala.. :D A jednoho Playboye mi vypotřeboval Dan když jsem si ho u něj nechala. Buzíček můj



 Jinak nejlepší antiperspiranty jsou pro mě Rexona.. kupuju je v akci v DMku za 49 a jsem spokojená. Jak s účinkem, tak s výběrem z mnoha vůní. Baleu jsem si koupila kvůli vůni, o účinku psát radši nebudu :D Jsem člověk co se jde rád zapotit do posilovny, takže jsem dost náročná na tělovou kosmetiku.

V dalším dílu tohoto článku bych se chtěla věnovat parfémům a dekorativce.. Vím, že to nejsou žádné extra recenze.. Jen řeknu buď dobrý nebo špatný, ale o to snad jde, ne ? 

Ven asi nejdem, Dan mi usnul.. takže si jdu vysušit vlasy, použít olejíček od Glisskuru, který vyfocený nemám a stresovat se ze zítřejší školy a brigády, pá pá :)

4 komentáře:

  1. Nice!!1 great haul

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Nestresuj, bude do dobrý ;) S tou Mary Kay jsi mě potěšila :D Taky jsem jednou byla na ''hodince krásy'' a od té doby tu značku nesnáším :D I když jsem si pohrávala s myšlenkou, že mají jakýsi krm, co jakoby odstraňuje pihy, ale pak jsem si řekla, who cares a kašlala na to :D Jinak, já přestala taky make up používat. I Dermacol, Rimmel nebo dražší značky mi začaly dělat suchá místa na obličeji i když byly hodně hydratační..a tak jsem si řekla dost. Jediné co je, tak namažu krémem, dám si řasenku a linku, balzám na rty a tím to u mě končí :) A pokud použiju BB krém tak to už je co říct! :D Ale myslím, že to tak má teď spousta holek, což je podle mě dobře, protože i ti chlapi nás mají radši přirozené, no ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ze školy zatím stres nemám, to je taková pohoda, že to víc pohodovější být nemůže :D Jo přesně takhle bych to s tím make-upem řekla :)

      Vymazat
  3. ty sprcháče jsou boží :) jinak nikdy jsem od mary kay nic neměla :)a zatím neplánuji nic kupovat

    OdpovědětVymazat