neděle 21. června 2015

Aqualand, cyklo výlet, random

Hi darlings wanitycheetah.blogspot.cz
Pamatujete si na 'pixelky' jak se těm 'malým hýbacím obrázkům' říkalo a jak kdysi byly na blogu moderní ? :D


Byli jste v Aqualandu Moravia ? Jestli jo, jak se vám tam líbilo ? Tyhle fotky jsou jen zlomek z toho, čeho jsme tam minulý týden s Danem užívali. Nejlepší část je pro mě adrenalium. Prostě tobogány, skluzavky, U rampa, trychtýř atd :) Pak jsem byla nadšená z toho wellnesska forum romanum. Ale co vám to budu psát, zkuste sami ! :) Nejlíp pokud si na slevomatu apod. najdete nějaký kupon. My ho využili z kfcčka - klasické 1+1 zdarma.

wanitycheetah.blogspot.czwanitycheetah.blogspot.czwanitycheetah.blogspot.cz Joo dneska jsem prostě hravá :D

 Jak jinak než zase žeru :D

 Můj nejoblíbenější venkovní bazén - mohla jsem se tam pořádně vyřádit na těch leknínech, žebříku, síti.. :) Vyškrábat se nahoru bylo celkem náročný a pro pozorující určitě dost vtipný :D

Samozřejmě jsme si nevzali opalovací krém, žejo, to se běžně nedělá, když je venku 30°C.. Takže jsem večer po příjezdu letěla do Globusu do lékárny pro panthenol. Pokud chodíte nakupovat do Globusu tady v Brně, taky vás tak pekelně sere, jak to tam překopávají ? Jednu věc tam vždycky hledám jak zběsilá grr..

Před týdnem jsme taky jeli na kolo. Jenom taková odreagovačka, necelých 30 km prvně do kopečka a pak z. Jeli jsme z Brna do Vranova, do Útěchova a pak domů.

 U Danečkovýho občerstvení si mě musel vyfotit :D

 Cestou zpět



Teď už tady mám jen pár random fotek, protože jsem celej týden pracovala, tak jsem neměla čas něco fotit, natož potom něco podniknout. Akorát včera kolotoče na přehradě a jídlo se Sabčou a večer fofola s Verčou.

 moje práce - Verunka

 Vanilkové alpro a ovoce na snídani

 Jogurt, müsli a šmorůvky :D


 Zlom vaz německy, dáreček se vzkazem od naší lektorky k úspěchu při zkoušce.

 Já už koncečně zdrave, S. opět smažák s hranolkama

 Smažáková královna :D

 Za rok a něco co jsme s Danem spolu jsem teprve minulý týden byla poprvé u jeho mamky a jejího přítele doma. A hned ze startu zmrzka, super :D

 Nové brýle v akci, jde se lokotočkovat :D

Změnila jsem design, jakpak se vám líbí ? Mně víc, je jednodušší a chtělo to změnu :)

Příště přidám moje dárečky co jsem dostala od holek hostesek když jsme spolu byly v tescu. Opravdu má každá práce svoje plusy i mínusy. Teď mám období spokojenosti :D Teď už spěchám na další cyklo výlet dokud svítí sluníčko, tak se mějte fanfárově, pápáá moji milovaní čtenáři a čtenářky wanitycheetah.blogspot.cz

4 komentáře:

  1. Ešte nikdy som tam nebola, ale vyzerá to tam príjemne :) Hneď by som si išla niekam zaplávať :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tam to muselo být super, určitě jste si to užili :) Jinak máš krásné nehtíky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. V Aqualandu Moravia jsem byla s kamarádkou minulý rok na začátku a strašně jsme si to tam užily, mně samotné se tam fakt líbilo:) v žádném takovém aquaparku jsem ještě nebyla, myslím že na tohle nemá ani Praha:) Máš moc pěkné nehty:) A to jídlo, děláš mi chutě:(:D Skvělý článek:)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné,užíváš si,jen co je pravda:) A k tomu samé pochoutky:) Holky,super!

    OdpovědětVymazat