neděle 7. června 2015

Kuskus s tofu a zeleninou

Ahojky moji milí :)

Jakpak se máte v tomhle vedru ? :) Já úplně skvěle, užívám si sluníčko a teplo jak jen můžu. I nechtěně, protože v autě mi nejede klimatizace :D

Páteční David Guetta byl BOMBA !!! Super, prostě nezklamal :) Zítra možná přidám fotečky, protože v tomhle článku jsem se chtěla věnovat receptu. Na recepty nemám rubriku, tak to budu házet k fotkám. A o mém víkendu napíšu příště :) Ale maximálně jsem si ho užila - koncert, Praha, ohňostroje na prýglu, opalování, bazén, projížďky a zase přehrada :)

Recept, který jsem si pro vás připravila je strašně jednoduchej, rychlej, celkem levnej a hlavně moc dobrej :D Je to kuskus s tofu a zeleninou. Můžete si ho udělat podle sebe a dát tam zeleninu, kterou máte rádi, já zvolila tuhle:

 Na 2 porce potřebujeme: Zeleninu - paprika, pórek, jarní cibulka a rajčata, tofu (je dobré i bylinkové, tentokrát jsem vybrala bio tofu), kuskus, olivový olej a koření - chilli, sůl, pepř (podle chuti). ↓↓↓

Postup:
Nakrájíme si zeleninu a tofu na kostičky, nudličky, whatever..


Dáme si spařit rajčata a připravíme kuskus podle návodu
Na olivovém oleji osmahneme prvně tofu a papriku


Pak přidáme cibulku, pórek a oloupaná a nakrájená rajčata


Okořeníme podle chuti (bez chilli by mi to přišlo skoro bez chuti, tak jsem nešetřila :D Kdo má rád pálivá jídla, tak sem se to chilli krásně hodí)

A nakonec přidáme kuskus a je to :) Vypadá to sice hnusně, ale je to moc dobrý :D
 Nebo si ten kuskus můžete dát na talíř vedle k té směsi :)

Dobrou chuť :)




1 komentář: