pondělí 29. června 2015

Sad news, food inspiration

Zdareček moji milí blogoví kamarádi,

Dlouho nebyl článek, tak už to musím prolomit. Začnu špatnou zprávou, kvůli které se teď nemám zrovna nejlíp.. Opustil mě můj milovaný čtyřnohý mazlíček, můj pejsek :( Už byl dlouho nemocný, byl tu se mnou 11 a půl roku. Vy kdo máte pejska si dokážete představit, že se počítal jako člen rodiny..

Už jsme se rozloučili i v reálu i na internetu, takže tahle kapitola bude uzavřená. Jdu pokračovat v článku.. Článek nic moc, jen fotky jídel z minulého týdne pro inspiraci. Teď na jídlo moc chuť nemám, příště se budu věnovat lepšímu tématu.

 Snídaně, start dne - bolý jogurt, třešně ze zahrady od Danové mamky, plochá broskev a šmorůvky + müsli
 Na svačinku ovoce a v pozadí mamčin bordel

 Na oběd pořádná porce špenátu, abych měla svaly jako pepek námořník, brambory, vajíčko posypané chilli a pálivou paprikou

 Svačinka číslo dvě - jídlo po cvičení

 Večeře - italský salát s mozzarellou a sušenými rajčaty

 Nelze odolat, když celej týden jím hezky, tak se pak odměním nějakým prasáckým jídlem. Magnum

 Nácvik na důchod, aneb bylo to v akci noo..
 Dárečky od hostesek a paní prodavačky v obchodě.. Chybí tady tři sáčky Bohemia chips od obchodního zástupce, které už jsou samozřejmě pryč, gumová kachnička, kterou jako dárek kdysi dávala kofola při nákupu nad nevím kolik a další dvě Sládkovy limonády. Největší radost mám právě ze sirupu a ze skleniček, které se dávaly k zakoupení lahve Tulamore dew.

 Sobotní svačinka

 Těstovinový salát s kuřecím masem a parmazánem

 Narozeninový dort pro moji sestřenici, nevěřím tomu, že už je jí 18..

 A na závěr jedna z posledních fotek s tím mým mrňouskem :(

Mějte se hezky, pá pááá


3 komentáře:

  1. S tím pejskem je to smutné,ale takový je bohužel život a nic s tím nenaděláš...Jinak ten dort vypadá nádherně a tvoje papání taky není k zahození:)Chtěla bych ochutnat magnum tiramisu,ještě jsem ho neměla:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky :) článek je super :) je mi moc líto pejska, můj má teprve 6 roků a už tak asi tuším, jak ti je... jinak jsem ti ale chtěla pochválit ten dort :O je naprosto perfektní!

    OdpovědětVymazat
  3. Bílý jogurt s ovocem k snídani už je u mě naprostá klasika, nedávám si pomalu nic jiného :D
    Moc hezké fotky :))

    OdpovědětVymazat