sobota 24. listopadu 2012

Max factor 3 in 1

HG ♥

Zase jsem nemocná jako pes.. A to jsem dobrala týdenní antibiotika. Nemůžu pomalu mluvit, začalo to ve škole tím, že mi přeskakoval hlas a chraptěla jsem. Teď je můj hlas ještě sexejší :D I přesto jsem dneska dělala kuřecí špízy. Podle mě se mi povedly, mám ráda slaninu a česnek a dohromady s tím kuřecím to bylo fakt úžasný ♥ Hned v pondělí jdu k doktorovi.. snad už se konečně vyléčím ! Celej den dýchám pusou, protože ani kapky do nosu mi už nezabírají, to je peklo :/ Naštěstí jsem neztratila chuť a včera jsem pila nechutnej čaj se slivovicí.. stačí, že i tak nesnáším slivovici, ale někdo mi tam ještě půlku přilil :D :/ ble

Ale nejdu se věnovat osobnímu životu, ale make-upu. Když jsem psala, že ten Rimmel je jeden z nejlepších, tak jsem ještě nevěděla, že tenhle je NEJLEPŠÍ make-up co jsem kdy měla. Bohužel, byl to jen vzoreček.



+ perfektní krytí
+ vyhovuje mi konzistence
+ dlouho vydrží
+ nelesknu se hned po 4-5 hodinách, nelesknu se skoro vůbec ani po 8
+ nepotřebuju ho nanášet tolik, díky tomu krytí hlavně na kruhy pod očima - prostě stačí jedna vrstva a puf, kruhy, červená místa, žilky nebo pihy jsou pryč

- cena
- když si ho dáte třeba pod ty oči trochu víc, tak zaleze do těch maličkých vrásek pod očima a taky do pórů

Což ale vůbec nevadí, protože výhod je více než nevýhod a podle mě je to opravdu ten nejlepší tekutý make-up, co jsem kdy vyzkoušela a to tekuté nemám moc ráda a nejlepší make-up vůbec.

Max Factor představuje make-up nové generace: Facefinity All Day Flawless 3 v 1. Jde o mistrovskou kombinaci tří profesionálních nástrojů pro líčení v jediné lahvičce:
1. podkladová báze pro vyšší odolnost líčení
2. make-up s SPF
3. korektor
Nový unikátní make-up je určen ženám, které chtějí docílit profesionálního líčení, a přitom netrávit před zrcadlem moc času při maskování svých nedokonalostí. Další nespornou výhodou je odolnost, která minimalizuje nutnost opravovat make-up během dne nebo kontrolovat, zda se obličej neleskne. V jediném přípravku získáte trojici profesionálních nástrojů pro perfektní líčení s dokonalým krytím a zmatňujícím efektem pro pocit jistoty na celý den*.
Make-up Facefinity All Day Flawless 3 v 1 od Max Factor odpovídá na potřeby moderních žen tím, že poskytuje odolný a přitom po dlouhé hodiny dokonalý výsledek. Díky důmyslné technologii vydrží, koriguje a zaručuje perfektní líčení. Podklad připraví pleť technologií flexi-hold, která vytvoří účinný, ale přitom tenoučký a lehký film, jenž perfektně přilne k pokožce. Mikrokorektory pak působí proti vnějším vlivům (pot, maz, atp.), takže se pleť neleskne a zůstává dokonale matná. V neposlední řadě je make-up vybaven faktorem SPF 20 zajišťujícím celodenní ochranu pokožky před negativními vlivy z vnějšího prostředí.
Cena by měla být okolo 400 kč. Ve Fann parfumerii ho prodávají za 410, teď se slevou a stojí 319 mám takový dojem. Ale i tak.. určitě se vyplatí ! 
Tohle se o něm píše a já s tím musím souhlasit ! :)

1 komentář:

  1. Ach, nemocná :( Tak se brzo uzdrav, jinak dnes jsem byla vyhlížet makeupy, protože jsem si potřebovala pořídit a ten jsem zahlédla a ihned si ho chtěla koupit ale jelikož jsem měla u sebe jen pětistovku a ještě jsem měla v plánu koupit si pudr, musela jsem si koupit jiný :/ Makeupy moc nepoužívám, opravdu jen zřídka a tak jsem si koupila první makeup od Dermacolu, ke kterému byl také zdarma přiřazena podkladová báza, tak mi to přišla jako super cena..dochází mi oblíbený makeup od Astor perfect stay 24 hodin..mé pleti vyhovuje, a taktéž makeupy od max factor, tak uvidíme co udělá Dermacol Matt Control 18h.

    OdpovědětVymazat