středa 23. ledna 2013

Earings and lashes

HG ♥

V pátek ve městě jsem si koupila řasy, které mám právě teď na sobě a taky náušnice - samozřejmě peříčka, kterých mám doma už tisíc :D

Včera jsem měla školení ohledně brigády. Za to, že nám necelou třičtvrtě hodinu ty paní vykládaly o tom, co bylo v prezentaci, která nám došla mailem, jsme dostaly 100 kč :D Já jsem to dostala na ruku, ostatní tři holky to dostanou s celkovou výplatou. Já nastoupím až mi zavolá ta co to řídí.

Ještě se vám musím pochlubit, jak krásně jsem si opravila známky :) Z účetnictví jsem měla mít 3, ale písemku jsem napsala na 1, takže mám výslednou 2 :) Z matiky mám zázrakem taky 2. To je největší haluz od sedmé třídy co se týče matematiky :D Protože jsem na ni totálně blbá. Snad si zlepším i známku ze zeměpisu. Doufám, že jsem písemku napsala dobře..

 Na cenovce bylo 129. U pokladny mi řekla 149 a bylo to i na té pokladně. Tak mi to nedalo a řekla jsem, že to mělo stát 129 a paní byla asi překvapená, že jsem si toho všimla :D Poslala mě na informace a reklamace. Tak jsem to tam řekla a 20 kč jsem hrdinky dostala zpět :D



 Ty spodní mám teď. Ty minilahvičky nahoře jsou tekuté oční stíny, které asi nikdy nevyužiju, ale za 60 kč NO NEKUP TO ! :D Když u ťamanů jedny tyhle řasy stojí 30 kč, tak to by odpovídalo, ty stíny jsou jakoby navíc :)

5 komentářů:

  1. Pěkné :-) naušnic z pěří už mám, že to raděj nepočítám :-D

    OdpovědětVymazat
  2. to víš no :D chtěli tě oškubat.. jak hrdinka ... já bych to radši neřešil :D jinak fajn blog ... až budeš mít čas koukni na můj..http://isakovo.blog.cz/ děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty naušnice prostě miluji, taky je chci! a přesně ses mi trefila do mé barvy!

    OdpovědětVymazat