středa 2. ledna 2013

Sbohem anonymové :D

Po tom, co jste předvedli za komentáře u minulého článku po sobě nenechám šlapat od cizích lidí, co ani nemůžou napsat svoje jméno, nemají blog a ani mě neznají :) Už moc dobře vím, jaká jsem piča, tak to nepotřebuju číst v komentářích od anonymů. Ne jedna blogerka by se mnou souhlasila, že právě oni jsou pekelný zlo.

9 komentářů:

  1. Tak pod to se můžu podepsat, ačkoli u mě většina anonymů jsou spolužáci... ale i tak, anonymové jsou svině největší.

    OdpovědětVymazat
  2. To mi ale nezabrání vůbec v ničem, jestli si to neuvědomuješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zabrání :) Teď se budu smát já, až budeš nasranej, že nebudeš moct přidat komentář :D

      Vymazat
  3. Tak mě tohle dělali dva konkrétní kluci ze třídy pár měsícu potom, co jsme se přestěhovali... a ty komentáře byly hrozně inteligentní a gramaticky správně, jen tak mimochodem *har ironic*, zhruba to vypadalo nějak takhle... http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/306292_255935491166970_1797985141_n.jpg (komentáře u článku, kde jsem rozebírala - nejen svou - sexuální orientaci ještě na blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som si ich dala zablokovať radšej:D
    ps: ja mám tvoj blog rada:D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já už měla čas si všimnout, že oplývají inteligenčním kvocientem čtyřikrát převařenýho hrášku, takže... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já svůj blog naštěstí nějak držím stranou od spolužáků a idiotů, takže se jich ke mně moc nepodívá. Ale když jo, tak to stojí za to :/

    OdpovědětVymazat
  7. Můj blog thankxgod spolužáci nenavštěvují (protože pojem blog je pro ně jako španělská vesnička), nicméně anonymové mě již několikrát dokázali vytočit již na blog.cz. Takže když jsem se stěhovala na blogspot tak jsem okamžitě zaškrtla možnost komentáře pro přihlášené uživatele -> stop anonymům!

    OdpovědětVymazat