pátek 16. listopadu 2012

Adele - Skyfall, cinema day

HG ♥

Chtěla bych se trošku rozepsat...
První věc bych chtěla napsat dokud to nezapomenu.. ty nehty v minulém článku, jak mi tři slečny psaly, že jsou odrostlé.. tak jo, jsou, protože to sundávání je opravdu peklo, strašně to bolí a strhávají se mi i kousky mých nehtů.. Já se radši budu dívat na odrostlé nehty než zase brečet bolestí jako vždycky dřív, teď totiž brečím z jiných důvodů. Vždycky si na něco vyberu špatnou osobu. Na někoho, kdo se mi ze začátku zdá super musím změnit názor po čase. A o někom, o kom si myslím, že jsem si vybrala špatně, tak se ukáže v nejlepším světle.

Jinak dnešek byl super ! Až na jednu maličkost.. no.. maličkost ani ne, byla jsem dost smutná a taky nasraná. Ale měla bych si zvyknout, že budu sama. Teda aspoň ve škole. Dneska jen díky Domi jsem se tak necítila :) Už mě to nebaví.. asi si taky budu na fb pořád psát dojemný statusy a dávat obrázky jak na venek jsem v pohodě a uvnitř strašně bojuju :D Což ale není pravda. přece se nebudu přetvařovat. A když se mě někdo zeptá co mi je, tak řeknu nic.. Ti, kteří to ví, se už neptají. A už o tom nebudu psát. Nebaví mě se pořád opakovat, nebaví mě ten smutnej život.

Jinak.. dopoledne jsem byla v kině se školou na Bondíčkovi ♥, na kterýho jsem chtěla jít a odpoledne s Domi na Breaking down part 2. Ach ten Edík ♥ :D Kvůli němu jsem si dala ráno stíny, abych se mu líbila :D Takže super den v kině :)

   Krásná písnička :)

7 komentářů:

  1. Jsi jeste s Denisem nebo mate nejake problemy?:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď zrovna jsme se asi týden hádali a byli na sebe protivní.. ale už je to snad ok :)

      Vymazat
  2. Ahojky..úžasná písnička od Adele:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. A co ti pořád je? proč jsi tak smutná? Máš přítele rodinu, nemáš smrtelnou nemoc .. ne? :)
    To my se s přítelem týden hádat neumíme, ač jsme oba strašně tvrdohlaví, tak vždycky ty naše stupidní hádky vyřešíme během chvilky :D

    OdpovědětVymazat
  4. taky se chystam na rozbresk ale az v pondeli sem zvedava :D

    OdpovědětVymazat
  5. taká ta melanchólia dopadala posledné dni aj na mňa, ale prestávam byť otrokom svojich pocitov :D a radšej sa snažím tie veci nebrať tak vážne

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem ani nevěděla, že to tak bolí. :O
    Jo, to se mi přesně stalo. já tu kamarádku znala devět let a stejně jsme byla naivní a spletla se.
    Taky se chystám )
    Jo, je skvělá!

    OdpovědětVymazat