úterý 11. prosince 2012

Christmas wishlist

HG ♥

Fotek mám zatím málo, takže přidávám dopis pro Ježíška. Na praxi si fotím jídla, co mám na oběd, abych vám pak nahnala chutě :D

Jinak ten můj blbeček mi v kabelce našel dárek co měl být pro něj. Teď mu ho už samozřejmě nemůžu dát, když ho viděl žejo.. Tak dostane jen to, co jsem měla v článku Gifts.

Při cvičení s Jillian si říkám bože nee, já už nechci žádný down and press :D Stehna mě bolí jenom když cvičím a pak si třeba sedám do vany nebo na záchod, to je největší peklo. Ale jinak mě to začalo hrozně bavit, mám pak dobrý pocit.

 Tuhle kabelku jsem do H&M chodila očumovat už hodně dlouho, aby o tom věděla mamka (Ježíšek), tak snad jí to dojde, že ji chci fakt hodně moc :D

 Tenhle make-up pod stromečkem sice nenajdu, protože Ježíšek ani neví, že ho chci a ani neví jaký odstín - takže si ho koupím z peněz, co dostanu.

Samsung Galaxy SII pod stromečkem taky nebude. Ale doufám, že polovina peněz na něj ano.

 Rozkládací postel nebo sedačku pod stromečkem taky nečekám :D Ale chtěla bych, aby jsme se s D. u mě vyspali oba pohodlně na jedné posteli a ne on na mé a já dole na zemi.

 Moji milovanou Chloé samozřejmě taky nedostanu, protože podle mamky je moc drahá.. ale mamka neví, že na internetu je o dost levnější a slevu má do parfumerie Fann jen 300 kč.. takže tenhle miláček je pořád moc drahý.

Pak bych si přála ještě nějaké kozačky, do kterých NETEČE, mají zip a nemají podpatek. A samozřejmě milion oblečení, doplňků, kosmetiky atd :D Ale to si všechno koupím sama z peněz na telefon jak se tak znám :D :D

14 komentářů:

  1. ta kabelka je krásná, líbila by se mi třeba v hnědé barvě :)) a s těmi make-upy to mám podobně, ježíšek bohuže neví jaký odstín :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, to muselo naštvat, když ti přítel našel dárek, viď?

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelku mam podobniu doma :) Jinak jako nej darek povazuju telefon a kosmetiku, ale treba takova pohovkamb tak taky nemusela byt k zahozeni:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fúha, fajný výbjer!!! tá kabelka a postel najlepší :)

    OdpovědětVymazat
  5. 'to všedchno si ale koupím z peněz na mobil' - já bych to neudělala jinak! :D
    zvu tě na svůj blog na giveaway , kde můžeš vyhrát límeček značky Stefanel

    OdpovědětVymazat
  6. kableka je úžasná, a chloé je nejlepšíí parfém <333

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je fakt dokonálá, přeju, ať jí pod stromečkem najdeš. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Chloéééé. Tohle je moje nejoblíbenější voňavka! :)!!!! A ta kabelka je super. Líbí se mi ty cvočky i barva. Perfektníí

    OdpovědětVymazat
  9. taky by se mi líbila rozkládací postel :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já si přeju k vánocům hlavně notebook, ale už teď vím, že noťas pod stromečkem letos nenajdu. Takže snad dostanu aspoň penízky, ze kterých bych si ho potom mohla koupit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Chloe je moja srdcovka! Neexistuje krajsi parfum!
    Inak nezabudni sa zapojiť do mojej predvianočnej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný dárky. To si děláš srandu???? Řekni, že jo. Ty spíš na zemi?? Tak jako promiň, ale to je trošku blbeček, ne? Promiň, víš, že to říkám nerada (!), ale toho tvýho Deniska mám ráda čím dál tím míň. Chová se, jak umíněná holka, co neví, co chce.
    A prosím odpověz na to s tou postelí, fakt mě to zajímá. O_o

    OdpovědětVymazat
  13. Máš pekný blog ,dávam follow :))

    http://mischelleb.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Krásna kabelka ! <3 Krásna by bola i v čiernej farbe :-)

    http://luciapodmanicka.blogspot.sk/ -Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou čitateľkou, čo by som sa veľmi potešila :-)

    OdpovědětVymazat